A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Мар’янівський ліцей Довбиської селищної ради
Звягельського району Житомирської області

Технічні умови закупівель: м'ясо птиці/філе куряче, фрукти та овочі свіжі та оброблені

Дата: 22.01.2024 10:58
Кількість переглядів: 38

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі "М'ясо птиці" / "Філе куряче", його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

Предмет договору:

Філе куряче охолоджене, вагове, ДСТУ 3143; 15110000-2 – М'ясо (ДК 021:2015 15112130-6 Курятина) за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

 Замовник:

Мар'янівський ліцей Довбиської селищної ради Звягельського району Житомирської області, код ЄДРПОУ 20407910, смт Мар'янівка , вулиця Шкільна,27.

 Контактна особа: уповноважена особа, здійснювати зв’язок з учасниками під час проведення закупівлі – бухгалтер Пекарська Людмила Миколаївна,  e-mail.  marjanlizej@ukr.net

 Філе куряче охолоджене, вагове, ДСТУ 3143 

КЕКВ: 2230.

Термін поставки: до 31.12.2024 року.

 Місце поставки:  Мар'янівський ліцей Довбиської селищної ради Звягельського району Житомирської області, код ЄДРПОУ 20407910, смт Мар'янівка , вулиця Шкільна,27. Приміщення їдальні

 Розмір бюджетного призначення визначений сесією Довбиської селищної ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2024 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Найменування

Одиниця виміру

Кіль-кість

Вимоги до предмету закупівлі

1

Філе куряче охолоджене, вагове, ДСТУ 3143

кг

 

Оцінка якості – курятина (філе) 1 категорії, свіже 100%, вітчизняного виробника. М’ясо повинне бути охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від – 2С до +4С включно), з чистою поверхнею, тканина м’яз щільна, злегка волога, але не липка, без залишків пір’я, пуху, без сторонніх запахів, відповідного кольору властиве даному різновиду птиць, без жиру, без кісток та залишків шкіри, пружне, при натисканні приймати первинну форму, без пошкоджень, згустків крові, льодяної глазурі та снігу. Не допускаються дрібні шматки чи обрізки. Без ГМО.

Запах – властивий доброякісному м’ясу птиці, без стороннього запаху.

Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 90% загального терміну придатності споживання.

Не допускається наявність ознак псування (кислого, затхлого, гнилого та невластивого запаху, без наявності слизу, плісені, цвілі, ослизнення). Продукція не повинна містити небезпечні для організму речовини,  до складу яких входять консерванти, ГМО, тощо. Відповідність вимогам діючого законодавства України, ДСТУ, ГОСТ, ТУ У.

Транспортування – товар поставляється з дотриманням гігієнічних вимог в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту. Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Постачання товару – здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника.

Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару  включається в цінову пропозицію.

 Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ та ГОСТ. Не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не меншим 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником.

Учасник постачає Замовнику товар поступово, дрібними партіями у період дії договору відповідно до наданих заявок, не рідше 1 разу на місяць.

Товар повинен передаватися у навчальний заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

Доставка продукції повинна постачатись автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів.

Завантаження-розвантаження та транспортування має здійснюватися за рахунок та силами Постачальника.

При виявлені замовником дефектів упаковки товару, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару – постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній замовником протягом трьох робочих днів.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик фрукти і овочі свіжі/оброблені

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі: «Оброблені фрукти та овочі»  (код за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 – 15330000-0: Оброблені фрукти та овочі) визначено у відповідності до: Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” (зі змінами); ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови; ДСТУ 5081:2008 Продукти томатні концентровані. Загальні технічні умови; ДСТУ 8661:2016 Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробувань; ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови; ДСТУ 8002:2015 Томати солені. Технічні умови; ДСТУ 7165:2010 Горошок зелений консервований. Технічні умови;   ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена. Правила приймання; ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови; ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови; ДСТУ 8900:2019  Горіхи волоські. Технічні умови; Закону України  «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 р. №142-16 (зі змінами); спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» (зі змінами); «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006р.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі

Очікувану вартість предмету закупівлі: «Оброблені фрукти та овочі»  визначено з урахуванням коду за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 – 15330000-0: Оброблені фрукти та овочі, з використанням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «порівняння ринкових цін» (товарів з технічними та якісними характеристиками що відповідають предмету закупівлі) з використанням всесвітньої мережі інтернет.

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Бюджетні призначення на закупівлю  виникнуть після прийняття рішення про бюджет Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади на 2024 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень